Labo's

3 voordelen door partner te worden

Ontdek wat Sofiadis u kan bieden ...
1

Efficiënt partnerschap

We bouwen samen aan een effectief en dynamisch partnerschap gebaseerd op een duurzame en transparante vertrouwensrelatie. Bij Sofiadis wint namelijk elke partij, de apotheker, het laboratorium en de patiënt.

2

Grotere zichtbaarheid

U geniet van professionele en doeltreffende communicatiemiddelen en kunt zo uw producten binnen ons netwerk van onafhankelijke apothekers opwaarderen.


3

Aankoopplatform

We nemen uw producten op in ons aankoopplatform zonder inbreuk te maken op het werk van uw afgevaardigden met de bedoeling de verkoop te stimuleren en efficiënte aankoopvoorwaarden te bieden aan ons netwerk van onafhankelijke apothekers.

Over Sofiadis

Groep van onafhankelijke apothekers

Sofiadis is een groep van onafhankelijke apothekers die vandaag al meer dan 530 apothekers telt in België en lid van de wereldwijde McKesson group is.

Wij stellen een aantal instrumenten en diensten ter beschikking die onze leden in staat stellen het hoofd te bieden aan de ontwikkelingen binnen hun beroep en die hen de kans geven om zich volledig te concentreren op hun adviserende taak tegenover hun patiënten. We werken hiervoor in nauwe samenwerking met laboratoria, zodat we onze leden efficiënte aankoopvoorwaarden kunnen bieden, en met verschillende dienstverleners zodat de deelnemende apotheken doeltreffender worden.

De voorgestelde instrumenten en diensten werden door twee commissies van onafhankelijke apothekers geselecteerd om tegemoet te komen aan de werkelijke noden van apothekers in de praktijk.

Schermen: Dankzij strategisch geplaatste schermen in de apotheken, kunt u uw promoties gelijktijdig uitzenden op verschillende locaties. U beschikt hiervoor over een communicatiekanaal dat aangepast is aan uw marketingdoelstellingen.
Sofiadis Mag: Wenst u uw zichtbaarheid te vergroten onder uw patiënten? U kunt een advertentie plaatsen in ons driemaandelijks tijdschrift over gezondheid dat in meer dan 350 apothekers wordt verdeeld. Wenst u uw verkoop te stimuleren? U lanceert een nieuw product? U kunt aan kortingsbonnenacties deelnem
en via ons magazine.
Een eigen plekje op onze website: U kunt uw eigen producten en diensten extra in de verf zetten via een ruimte die uitsluitend voor u is voorbehouden op onze website. U kunt er de gegevens van uw verkoopteam bijwerken, speciale acties vermelden, nieuwsbrieven versturen naar de apothekers van ons netwerk, enz.
Thema-avonden en opleidingen in de apotheek: Wenst u dichter bij de apotheker en zijn/haar team te staan? We nodigen onze leden uit om deel te nemen aan uw informatieavonden of om een van uw productopleidingen te volgen in hun apotheek.